Барбекю — кейтеринг особливо популярна послуга в теплу пору року. Проводять його зазвичай на свіжому повітрі. Гостям надається широкий вибір шашликів, овочів гриль і фруктів, приготованих на вугіллі. Станції BBQ з відкритим вогнем, страви фламбе, вертелі для приготвування цілих баранів, телячих окороків та інше. Безпосереднє живе спілкування, ввічливе, але ненав’язливе обслуговування.

Як ми працюємо:

    • отримуємо від клієнта заявку на проведення барбекю;
    • готуємо і відсилаємо пропозицію;
    • якщо необхідно — вносимо корективи в меню барбекю за бажанням клієнта;
    • клієнт підтверджує пропозицію;
    • готуємося до проведення заходу проводимо барбекю.

Для кожного клієнта наші фахівці формують індивідуальну пропозицію на проведення барбекю.